Onze Online shop is sinds begin Januari 2019. Wij zijn altijd bereid om u van dienst te zijn en proberen indien mogelijk u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Daarnaast is de ict afdeling constant aan de website bezig om deze te optimaliseren en zo veilig mogelijk te houden voor onze klanten zodat uw anonimiteit gewaarborgd blijft.

Jazeker, onze foto’s worden op professionele wijze gemaakt. Dus dit betekend dat onze foto’s niet zijn gephotoshopped en horen daadwerkelijk bij het product waar deze bij staat.

Jazeker! Uw bestelling wordt vacuüm verpakt en in een enveloppe of brievenbus doosje verzonden. Op deze manier zijn de inhoud en geurtjes niet te achterhalen en lijkt uw bestelling op ieder ander post stuk.

Jazeker, al onze producten worden berekend vanaf 1 Gram. Zie ook de reacties van onze klanten op trustpilot, dit voor iets meer zekerheid over de kwaliteit van uw product.

Jazeker wij versturen zowel naar België als naar de rest van Europa. Bij het afronden van uw bestelling wordt er gevraagd naar het land van verzending, daar kunt u uit de beschikbare landen kiezen waar wij aan leveren.

Heeft u uw bestelling geplaatst/betaald voor 12:00? Dan wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden.
Besteld u na 12:00, staat deze dan gelabeld voor verzending met T&T dan is er nog kans dat deze dezelfde dag wordt verzonden dit is echter geen garantie bestel daarom op tijd om teleurstelling te voorkomen. U krijgt altijd een email van ons met informatie over het verzenden.
De voordelen van T&T:
1) Minimale leveringsperiode van 24uur door Postnl zelf, ook op zaterdagen m.a.w. vandaag besteld morgen in huis, dit geldt natuurlijk ook voor België!
2) Uw bestelling is verzekerd voor eventueel verlies. Dit betekend dat bij constatering van verlies van uw bestelling wij deze kosteloos opnieuw zullen toesturen naar uw aflever adres.

Note: Heeft u gebruik gemaakt van T&T? Wij verwerken altijd uw Track & Trace code aan het einde van de dag, geen zorgen uw bestelling is zeker weten optijd verzonden naar uw aflevers adres.

Heeft u uw bestelling geplaatst/betaald voor 12:00?
Dan wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden.
Besteld u na 12:00, dan is er nog weinig kans dat uw bestelling dezelfde dag verzonden wordt, bestel daarom op tijd om teleurstelling te voorkomen. Normaal wordt uw bestelling de volgende ochtend aan u verzonden. Maar u wordt altijd op de hoogte gehouden met de status van uw bestelling. Dit om verwarring te voorkomen.

Het is wel mogelijk om uw bestelling te betalen met Ideal via een Bitcoin Exchange. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u naar onze pagina: eenvoudig bitcoin kopen. Hier vindt u de stappen om eventueel een wallet aan te maken of om Direct te betalen via Ideal, creditcard, bancontact etc

Jazeker, wij hebben een redelijk uitgebreid assortiment als het om accessoires gaat! Gelieve de pagina Accessoires hier boven aan te klikken.

U kunt maximaal 5 gram per dag bestellen.

Nee, dit is niet nodig aangezien al onze post als brievenbus post wordt verzonden.

Nee, uw eigen naam is niet perse nodig om uw post te ontvangen, zolang uw aflever adres gegevens correct zijn vermeld, zal u het brievenbus pakketje in uw brievenbus ontvangen.

Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via order@thc-express.eu

Neem dan contact op met de klantenservice. Wij zullen u graag verder helpen, gelieve rekening te houden dat wij buiten werktijden binnen enkele uren reageren.(Na 00:00 ontvangt u indien mogelijk zo spoedig mogelijk antwoord)

Load More

BACK TO TOP
Have no product in the cart!
0